Binnenschilderwerk:

De binnenzijde van uw woning is ook regelmatig toe aan een frisse en nieuwe uitstraling. Bovendien is het voor een optimale conditie van het buitenschilderwerk van belang de binnenzijde van kozijnen, ramen en deuren ook bij het onderhoud te betrekken.

Wij zetten het houtwerk strak in de verf en zorgen voor een perfecte wandafwerking. Welke uitstraling u ook kiest, klassiek of eigentijds, wij kunnen u hierbij adviseren.  U heeft keuze uit een groot scala van kleuren en kwaliteitsproducten.

Wij werken met zowel authentieke als eigentijdse verfproducten en -technieken. Met de authentieke producten laten wij oude tijden en kleuren herleven, nostalgie en vakmanschap in oorspronkelijke kleuren.

U heeft ondertussen uw handen vrij voor andere activiteiten.

Wandafwerking:

Doordat we nauw samenwerken met een aantal andere gerenommeerde en professionele bedrijven, kunt u bij ons terecht voor een compleet pakket van diensten. U heeft één aanspreekpunt. Wij coördineren de werkzaamheden en nemen hiermee een groot deel van uw zorgen over de verbouwingswerkzaamheden uit handen en zorgen voor een gedegen en efficiënte werkplanning.

Stucwerk:

Dit vraagt om traditioneel vakmanschap, wij kunnen u adviseren over gedegen en professioneel stucwerk.

Glasweefsel:

Deze decoratieve plafond- en wandbekleding heeft de volgende eigenschappen:

ondergrond versterkend en stootvastduurzaam (na jaren nog overschilderbaar)

het camoufleert lichte onregelmatigheden in de ondergrond